Sonic-snelheidsters: Kleurboek en leuke weetjes voor kleine egelfans - Kleurplaten Kind

Sonic-snelheidsters: Kleurboek en leuke weetjes voor kleine egelfans

Dit boekje vol actie is perfect voor alle peuters die op zoek zijn naar een snelle, kleurrijke en creatieve ervaring. Het bevat veel verschillende kleursessies, grappige feitjes en natuurlijk hun favoriete karakter: de blauwe egel Sonic. Ideaal voor zowel beginnende kunstenaars als kinderen die just meer willen leren over deze wereldberoemde egel en zijn vrienden.

Sonic's coole houding: Sonic wordt vaak omschreven als iemand met een 'coole' houding, en hij staat bekend om zijn kenmerkende grijns en eigenwijs zelfvertrouwen.

10

Sonic's schoenen: Sonic's rode schoenen zijn niet alleen voor het uiterlijk; ze helpen hem supersnel te rennen en geven hem zijn kenmerkende stijl.

9

Sonic's evolutie: Het uiterlijk van Sonic is door de jaren heen geëvolueerd. Hij begon met een eenvoudig ontwerp en werd geleidelijk gedetailleerder en expressiever.

8

Sonic's huis: Sonic's huis is een plaats genaamd Mobius, een kleurrijke wereld vol verschillende zones, elk met zijn eigen unieke uitdagingen.

7

Sonic's persoonlijkheid: Sonic staat bekend om zijn zelfverzekerde en soms brutale persoonlijkheid. Hij is altijd klaar voor een avontuur en helpt graag anderen.

6

Sonics stem: De stem van Sonic is door de jaren heen door verschillende stemacteurs verzorgd, maar zijn energieke persoonlijkheid blijft consistent.

5

De slogan van Sonic: Sonic staat erom bekend dat hij zegt: "Ik moet snel gaan!" wanneer hij klaar is om in actie te komen.

4

Groene ogen: Sonic's oogkleur veranderde in 1998 van zwart in groen en sindsdien heeft hij groene ogen.

3

Blauwe pieken: Sonic is een blauwe egel met rode schoenen en witte handschoenen. Zijn blauwe kleur zorgt ervoor dat hij opgaat in de omgeving terwijl hij voorbij zoeft.

2

Supersnelheid: Sonic the Hedgehog staat bekend om zijn ongelooflijke snelheid. Hij kan sneller rennen dan de snelheid van het geluid!

1

boek nu printen:
email icon Neem contact met ons op