Ontdek kleurplaten hier: kleurplaten

Kleurplaat zomer

De onovertroffen tijd van onbeperkte mogelijkheden en adembenemende vergezichten, de zomer is hier in onze fantastische serie Kleurplaat Zomer. Onze kleurplaten diep in het hart van dit seizoen spreiden hun armen uit warme zonnestralen, dagen die zich langzaam uitstrekken en prachtige natuur.

Zonovergoten Hemel:

Dit zijn kleurplaten die de stralende, verlichte hemel van de zomer laten zien. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je de zon een gouden gloed geeft met felgekleurde tinten geel en oranje en pluizige wolken laat verschijnen zoals ze willen. Voeg er misschien wat dartele vogels aan toe die blij fluiten als ze overvliegen of stijlvolle papieren vliegers hoog erin zweven.

Strandparadijs & Oceaanavonturen:

Onderdompel jezelf in het frisse blauw van de oceaan en het gouden zand van het strand. Beleef plezier door golven te schilderen met verschillende blauwtinten and witte verf voor schuim dat bovenop komt. Voeg wat magie toe met felle schelpjes en speelse zeesterren als versieringen op de kustlijn.

Betoverende Bloementuinen:

In deze mooie bloeiende bloemen betovert ons de zomer elk jaar weer met weelderige tuinen – dat doet het echt!! Deze kleurplaten nodigen je uit om met penseelstreken vol levendigheid zoals roze, paars en oranje door deze prachtige natuur te trekken. Teken op de pagina het boeket van jouw dromen en laat vlinders en bijen dartelen tussen de bloemblaadjes, symbool voor vreugde in het leven.

Zomerse Smaken:

De zomer brengt verlichting in de vorm van verfrissend fruit en heerlijk eten. Laat je onderdompelen in een wereld vol kleurrijke meloenen, ananasstukken en sappig fruit terwijl je die met groene, roze en rode favoriete slushy-kleuren weer tot leven brengt. Vergeet niet om ijsjes te tekenen; het is namelijk een perfect voorbeeld en lekkere BBQ gerechten toevoegen voor een leuk zomers feestmaal met vrienden of familieleden.

Dromen van Avonturen:

Zomer is synoniem met avontuurlijke uitstapjes zonder zorgen. Gooi die fantasie de wijde lucht in and maak je eigen zomerdroomwereld. Beach art maken, kamperen in het bos of misschien wel genieten van een wilde rit op de achtbaan – kies maar wat uit. Gebruik verschillende kleurstoffenen vormenen patronenen om jouw meesterwerk dat over dit seizoen geschilderd is samen te stellen.

IJskoude Verwennerij:

Er gaat niets boven ijs op ee n warme dag in de zomer.Dwing jezelf tot creativiteit door hagelslag over uw ijsje strooien, er chocoladekrullen overheen leggen dan ook nog royaal besprenkelen met room.

De zomer is echt een magisch seizoen vol kleur, vreugde en verwondering. Door middel van het ontdekken van onze ‘Kleurplaat Zomer’ omarm je de pracht van dit seizoen, vier je avontuur en geef je vleugels aan jouw grenzeloze fantasie. Ontdek dit op Kleurplaten Kind – waar iedere streep die u zet met uw potlood de zomer tot leven doet komen, waar we samen deze emotionele ervaringen kunnen hebben.

Daarnaast hebben we een aantal kleurboeken met betrekking tot Zomer, bekijk ze hier: Zomer Kleurboek