Licentie pagina

Welkom bij Kleurplaten Kind!

Wij zijn een online afdrukbare kleursite voor kinderen en bieden een breed scala aan creatieve verkooppunten om hun artistieke kant te ontdekken. Onze website Kleurplaten voor kinderen biedt een verscheidenheid aan kleurpagina’s, tekenlessen, knutselprojecten en andere leuke activiteiten die geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden.

Door toegang te krijgen tot en gebruik te maken van onze website of dienst, stemt u ermee in te voldoen aan de volgende voorwaarden:

Eigendom

Alle inhoud op onze website, inclusief afbeeldingen, tekst, afbeeldingen, logo’s, iconen, ontwerpen, lay-outs en handelsmerken, is eigendom van Kleurplaten voor kinderen of haar licentiegevers. We verlenen u een beperkte, niet-exclusieve, niet-overdraagbare licentie voor toegang tot en gebruik van onze inhoud, uitsluitend voor persoonlijke en niet-commerciële doeleinden.

U mag onze inhoud niet kopiëren, reproduceren, distribueren, wijzigen, verkopen, verhuren, leasen, in sublicentie geven of exploiteren zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming. Ongeoorloofd gebruik van onze inhoud dat de rechten van derden schendt of schendt, is ten strengste verboden.

Rechten

U hebt het recht om onze kleurpagina’s uitsluitend voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik te downloaden en af ​​te drukken. Het is belangrijk op te merken dat het wijzigen of verwijderen van watermerken of identificatietekens op onze kleurpagina’s verboden is. U kunt geen aanspraak maken op eigendom of auteurschap van onze kleurpagina’s.

Het delen van onze kleurplaten met vrienden en familie voor persoonlijke en niet-commerciële doeleinden is toegestaan. Voor het uploaden van onze kleurpagina’s naar andere websites of platforms is echter onze voorafgaande schriftelijke toestemming vereist. Het gebruik van onze kleurpagina’s voor commerciële doeleinden vereist ook onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

Deelname aan onze watchparty’s en sociale media-activiteiten op Scener is uw recht, zolang u ze gebruikt voor legale en geautoriseerde doeleinden. Elk gebruik dat ons of een andere gebruiker schaadt of lastigvalt, is ten strengste verboden.

Rechten

We hebben toestemming gekregen om bepaalde royaltyvrije afbeeldingen van Pexels, Pixabay en Unsplash op onze website te gebruiken. Deze afbeeldingen zijn gelicentieerd onder hun respectieve licenties, waardoor ze gratis kunnen worden gebruikt voor elk doel, inclusief commercieel gebruik. Hoewel het niet verplicht is, wordt het vermelden van de fotograaf of de website op prijs gesteld.

Het is echter verboden deze afbeeldingen te verkopen of opnieuw te verspreiden zoals ze zijn, of te beweren de oorspronkelijke maker te zijn. Bovendien is het ten strengste verboden om deze afbeeldingen te gebruiken voor illegale of ongeoorloofde doeleinden of om inbreuk te maken op de rechten van derden.

Beperkingen

Wanneer u onze website of service gebruikt, bent u beperkt in het volgende:

 • Het overtreden van enige toepasselijke wet, regelgeving of regel.
 • Het schenden of schenden van de rechten van een derde partij, inclusief intellectuele eigendomsrechten, privacyrechten of contractuele rechten.
 • Ons of een andere gebruiker lastigvallen of schade berokkenen, of de werking of beveiliging van onze website of dienst verstoren.
 • Het verzenden of uploaden van virussen, malware, spyware of andere schadelijke code of materiaal.
 • Pogingen om ongeoorloofde toegang te krijgen tot onze website of dienst, of gerelateerde gegevens, informatie of systemen.
 • Het wijzigen, reverse-engineeren, decompileren, demonteren of afleiden van de broncode van onze website of service.
 • Een valse identiteit creëren of zich voordoen als een andere persoon of entiteit.
 • Het opvragen of verzamelen van persoonlijke informatie van een andere gebruiker.
 • Het plaatsen of verzenden van spam, ongewenste e-mail, advertenties, promoties of verzoeken op onze website of service.
 • Het gebruik van geautomatiseerde middelen, zoals robots, spiders, scrapers of crawlers, om toegang te krijgen tot of gebruik te maken van onze website of service.
 • Elk apparaat, software of techniek gebruiken om de goede werking van onze website of service te verstoren.

Schulden

U bent als enige verantwoordelijk voor uw gebruik van onze website of dienst. Door onze website of dienst te gebruiken, stemt u ermee in om Kleurplaten voor kinderen, haar gelieerde ondernemingen, directeuren, functionarissen, werknemers, agenten, licentiegevers en partners schadeloos te stellen en te vrijwaren van alle claims, schade, verliezen, aansprakelijkheden, kosten en uitgaven (inclusief juridische kosten) die voortvloeien uit of verband houden met uw gebruik van onze website of dienst.

Kleurplaten voor kinderen is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolgschade, speciale, bestraffende, voorbeeldige of andere schade die voortvloeit uit uw gebruik van onze website of dienst. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enig verlies van gegevens, informatie, inkomsten, winst, goodwill, reputatie, kansen of andere immateriële verliezen als gevolg van uw gebruik van onze website of service.

We garanderen geen foutloze, nauwkeurige, volledige, betrouwbare, veilige, beschikbare of compatibele werking van onze website of dienst. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten, weglatingen, onnauwkeurigheden, vertragingen, onderbrekingen, defecten of storingen in onze website of service. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor ongeoorloofde toegang, gebruik of openbaarmaking van uw gegevens, informatie of inhoud op onze website of dienst. Bovendien zijn wij niet verantwoordelijk voor inhoud, diensten, producten of websites van derden die zijn gelinkt naar of van onze website of dienst.

Onze website en service worden geleverd op een “as is” en “as available” basis. We verwerpen alle garanties, expliciet of impliciet, inclusief maar niet beperkt tot garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel, niet-inbreuk en titel.

Contact

Als u vragen, opmerkingen, feedback of zorgen heeft over onze licentiepagina of onze website en service in het algemeen, neem dan contact met ons op via [email protected]. We zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk te antwoorden.

Vrijwaring

Deze licentiepagina is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld als juridisch document of bindend contract. Het kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Als u twijfels of zorgen heeft over uw rechten en plichten bij het gebruik van onze website of dienst, is het raadzaam om een ​​advocaat te raadplegen.

email icon Neem contact met ons op