Ontdek Frozen kleurplaten hier: Elsa en Anna kleurplaat

Frozen kleurplaat:

Smeltende harten met onze prachtige kleurenpagina’s.

Stap in de wereld van Frozen door deze vrolijke Frozen-afbeeldingen in te kleuren!

Elsa, Anna, Olaf en Kristoff wachten erop om door jou te worden ingevuld.

We weten allemaal dat iedereen een favoriet personage heeft. Als jouw held Elsa, Anna, Olaf of Kristoff is, verdwaal je in de magie van het bevroren land Arendelle.

Deze Disney-film uit 2013 speelt zich af in Arendelle, waar alles altijd bevroren is. Het volgt twee onafscheidelijke zussen: Anna en Elsa. Elsa probeert haar krachten te verbergen nadat ze Anna per ongeluk pijn heeft gedaan met haar ijzige aanraking en wordt alleen gelaten.

Anna geeft de hoop op het terugkrijgen van haar zus niet op, zelfs niet nadat de jaren voorbij zijn gegaan, en maakt de zaken uiteindelijk nog erger als ze Elsa te hard onder druk zet en uiteindelijk het hele koninkrijk dichtvriest.

Gebruik je kleuren om te voorkomen dat ze voor altijd bevriezen!

Hier zijn enkele leuke weetjes over de personages op de pagina:

Elsa- De koelbloedige koningin van Arendelle heeft een beetje kleurliefde nodig. Haar jurk is blauw, maar gebruik warme huidtinten zodat ze er realistisch uitziet!

Anna – Haal hiervoor de regenboog tevoorschijn! Ze houdt van alle kleuren, dus doe gek, kinderen! Haar haar moet oranje zijn, alsof de zonnestralen erin gevangen zitten terwijl ze buiten speelt.

Olaf – Hij houdt er net zo van om ingekleurd te worden als dat hij ervan houdt om op een dag weg te smelten om terug te komen als een sneeuwpop. Hij staat open voor alle suggesties, dus gebruik je gezond verstand!

Kristoff- Deze grote kerel houdt ervan om buiten te sporten en niet om binnen te leven. Hij biedt veel dingen om met kleur te vullen, zoals aardetinten op zijn kleding, maar vergeet zijn bruine haar en blauwe ogen niet!

Daarnaast hebben we een aantal kleurboeken met betrekking tot Frozen, bekijk ze hier: Frozen kleurboek