Ontdek dieren kleurplaten hier: Kleurplaat Dieren

Kip Kleurplaat

Kip Kleurplaat: strakke lijnen in overvloed

Duik in de wereld van kippen met een kleurpotlood achter je oor. Hier vind je uren vermaak aan tekeningen die smachten naar een beetje kleur.

Met stipjes, streepjes en stippellijntjes zijn alle kanten van deze vogels op papier gezet. Het enige dat nog ontbreekt? Een regenboog aan tinten, want zeg nou zelf: wie houdt er nou niet van tekenen?

Elk exemplaar uit het assortiment “Kip Kleurplaat” is uniek in zijn soort en brengt de eigenaardigheden van deze beestjes naar voren.

Deze categorie is bedoeld voor mensen die eindeloos veel tijd kunnen doorbrengen met elk vakje volblokken met kleur. Pak je potlood, blijf binnen de lijntjes en zie hoe schattig deze dieren op papier tot leven komen.

Of je nu oud of jong bent, iedereen heeft wel iets met deze eigenwijze wezentjes. Je kunt verschillende opties ontdekken tussen onze pagina’s, zoals kuikens of volwassen kippen. Maak ze zo fijngekleurd als ze zelf zijn!

Op dit moment hebben we veel verschillende keuzes voor jou klaarstaan. Ze zijn allemaal gemaakt om ervoor te zorgen dat jij alles uit jouw illustratietijd haalt.

We hopen dat jij hetzelfde plezier krijgt bij het inkleuren als wij bij het maken van teksten. Deel jouw meesterwerk online of druk ‘m af en stop ‘m ergens veilig weg. Iedereen die dit ziet krijgt automatisch een glimlach op zijn gezicht, dat beloven we.

Geloof ons maar niet zomaar, begin vandaag nog met kleuren en bewijs het wetenschappelijk!