Vlinder ballet: kleurboek en leuke weetjes voor kleine entomologen - Kleurplaten Kind

Vlinder ballet: kleurboek en leuke weetjes voor kleine entomologen

Vlinder Ballet: Kleurboek en leuke weetjes voor kleine entomologen’ is een vlinderkleurboek met allemaal felle kleuren en boeiende kennis dat kinderen kunnen leren. Met superleuke activiteiten die ze kunnen doen om de betoverende wereld van vlinders te begrijpen. Dit boek zal jonge onderzoekers inspireren en hen op jonge leeftijd laten houden van insecten.

Geurschalen: Vlinders hebben kleine schubben op hun vleugels die hun kleuren en patronen creëren. Deze schubben geven ook geuren af om partners aan te trekken.

10

Nachtelijke vlinders: Hoewel de meeste vlinders overdag actief zijn, zijn er enkele nachtelijke soorten die 's nachts vliegen.

9

Camouflage: Sommige vlinders hebben vleugels die op bladeren of schors lijken, waardoor ze zich kunnen verbergen voor roofdieren.

8

Korte levensduur: De meeste vlinders leven slechts enkele weken tot enkele maanden. Sommige grotere soorten hebben een langere levensduur.

7

Migratie: Sommige vlindersoorten, zoals de monarchvlinder, migreren over lange afstanden. Ze reizen duizenden kilometers om warmer weer te vinden.

6

Proboscis: Om nectar uit bloemen te drinken, gebruiken vlinders een lange, stroachtige buis, een proboscis genaamd.

5

Smaak met de voeten: Vlinders kunnen dingen proeven met hun voeten. Ze hebben speciale sensoren die hen helpen voedsel en plekken waar ze hun eieren kunnen leggen te identificeren.

4

Verschillende maten: Vlinders zijn er in verschillende maten. Sommige zijn zo klein als uw vingernagel, terwijl andere zo groot kunnen zijn als uw hand.

3

Metamorfose: Vlinders ondergaan een fascinerend proces dat metamorfose wordt genoemd. Ze beginnen als kleine eitjes, worden dan rupsen, vormen een pop (of cocon) en komen uiteindelijk tevoorschijn als vlinders.

2

Mooie vleugels: Vlinders staan bekend om hun kleurrijke en mooie vleugels. Ze zijn er in allerlei felle kleuren en patronen.

1

boek nu printen:
`; } function PrintImage() { var Pagelink = "about:blank"; var pwa = window.open(Pagelink, "_new"); pwa.document.open(); pwa.document.write(ImageToPrint()); pwa.document.close(); }
email icon Neem contact met ons op