Verjaardag Bonanza: kleurboek en leuke weetjes voor kleine feestvierders - Kleurplaten Kind

Verjaardag Bonanza: kleurboek en leuke weetjes voor kleine feestvierders

Feestpakket: Kleurboek en leuke weetjes voor kleine feestvierders is een kleurboek waar kleine kinderen op hun speciale dag van kunnen genieten. Het is niet alleen leuk en creatief, maar helpt kinderen ook interessante dingen te leren! Door dit boek leren kinderen over verjaardagen, waardoor ze begrijpen waarom mensen deze dag elk jaar zo belangrijk maken. Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker elke verjaardag wordt, dus aarzel niet als het jouw beurt is om het te vieren! Het ligt in onze aard om naar verschillende doelen te streven naarmate we ouder worden, dus omarm dat door met je eigen ontwerpen in de wereld van verjaardagen te duiken.

Verjaardagsontbijt: Sommige gezinnen maken op de ochtend van hun verjaardag een speciaal ontbijt voor de jarige.

10

Gouden verjaardag: Je gouden verjaardag is wanneer je dezelfde leeftijd wordt als de dag van de maand waarin je bent geboren. Als u bijvoorbeeld op de 5e bent geboren, is uw gouden verjaardag wanneer u 5 wordt.

9

Traktaties voor vrienden: Sommige kinderen brengen snoepjes voor snoepzakjes mee naar school om op hun verjaardag met hun vrienden te delen.

8

Verjaardagsballonnen: Ballonnen zijn een veel voorkomende versiering op verjaardagsfeestjes. Ze zorgen ervoor dat alles er feestelijk uitziet.

7

Feesthoedjes: Sommige mensen dragen grappige feesthoedjes op hun verjaardagsfeestjes. Ze zijn er in allerlei vormen en kleuren.

6

Cadeaus: Het is een traditie om cadeautjes te krijgen op je verjaardag. Het is alsof je verrassingen krijgt speciaal voor jou!

5

Verjaardagslied: Het lied "Happy Birthday" is een van de populairste liedjes ter wereld en wordt overal op verjaardagsfeestjes gezongen.

4

Kaarswensen: Wanneer je de kaarsjes op je taart uitblaast, kun je een geheime wens doen. Het zou wel eens kunnen uitkomen!

3

Verjaardagstaart: Een van de leukste onderdelen van een verjaardag is het hebben van een lekkere taart met kaarsjes.

2

Speciale dag: Een verjaardag is een dag waarop je de dag viert waarop je bent geboren. Het gaat allemaal over jou!

1

boek nu printen:
`; } function PrintImage() { var Pagelink = "about:blank"; var pwa = window.open(Pagelink, "_new"); pwa.document.open(); pwa.document.write(ImageToPrint()); pwa.document.close(); }
email icon Neem contact met ons op