Sweet Scoops: leuke weetjes kleurboek - Kleurplaten Kind

Sweet Scoops: leuke weetjes kleurboek

Het is tijd om de wereld van Sweet Scoops binnen te gaan, waar je de meest verbluffende feiten over fruit, groenten en drankjes kunt vinden terwijl je kleurt. Een paar kleurpotloden en een beetje fantasie zijn alles wat nodig is!

IJs over de hele wereld: IJs wordt wereldwijd genoten en elk land heeft zijn eigen unieke smaken. Japan staat bijvoorbeeld bekend om smaken als matcha (groene thee), terwijl India om smaken als saffraan en kardemom beschikt.

10

Eerste ijssalon: De eerste ijssalon in de Verenigde Staten werd in 1776 in New York City geopend door een man genaamd Philip Lenzi. Het bood smaken zoals frambozen en bessen.

9

Het ijs van keizer Nero: De Romeinse keizer Nero zou lopers de bergen in hebben gestuurd om sneeuw te verzamelen, die vervolgens werd gemengd met honing en fruit om een vroege vorm van ijs te maken.

8

Museum of Ice Cream: Er is een Museum of Ice Cream in New York City met meeslepende tentoonstellingen en proeverijen van unieke ijssmaken.

7

Recordbrekende ijscoupe: 's werelds grootste ijscoupe werd in 1988 gemaakt in Edmonton, Canada. Hij woog meer dan 24 ton!

6

IJsmaand: Juli is de Nationale IJsmaand in de Verenigde Staten, zoals uitgeroepen door president Ronald Reagan in 1984.

5

Populairste smaak: Vanille wordt wereldwijd vaak beschouwd als de meest populaire ijssmaak.

4

IJshoorntjes: Het ijshoorntje werd uitgevonden tijdens de Wereldtentoonstelling van 1904 in St. Louis, toen een ijsverkoper geen borden meer had en een nabijgelegen wafelverkoper zijn wafels in de vorm van een kegel rolde.

3

Thomas Jefferson's Love: Thomas Jefferson, de derde president van de Verenigde Staten, was een grote fan van ijs en schreef zelfs een recept voor vanille-ijs op.

2

Oude oorsprong: IJs is terug te voeren tot het oude China, waar het werd gemaakt door sneeuw te mengen met vruchtensappen en honing.

1

boek nu printen:
`; } function PrintImage() { var Pagelink = "about:blank"; var pwa = window.open(Pagelink, "_new"); pwa.document.open(); pwa.document.write(ImageToPrint()); pwa.document.close(); }
email icon Neem contact met ons op