Paardrijden: kleurboek en leuke weetjes voor kleine ruiters - Kleurplaten Kind

Paardrijden: kleurboek en leuke weetjes voor kleine ruiters

Paardrijden: kleurboek en leuke weetjes voor kleine ruiters’’, dit kleurboek is gemaakt om kinderen die slank van leeftijd maar groot van liefde zijn, te helpen hun intriges met paarden uit te breiden. Door hen toe te staan deze leuke weetjes tot leven te wekken, beginnen ze aan een soort educatieve reis door de magische wereld van paarden. Dit stimuleert niet alleen hun verbeeldingskracht, maar voedt ook hun vroege waardering voor het dier. Het boekje is perfect voor kleine ruiters en dierenliefhebbers die hun creativiteit willen uiten door middel van kleur terwijl ze over paarden leren.

Oren: De grote oren van paarden kunnen ronddraaien om naar geluiden te luisteren die uit alle richtingen komen.

12

Lange levensduur: Paarden kunnen lang leven, vaak 20 tot 30 jaar of zelfs langer als ze goed verzorgd worden.

11

Rijstijlen: Er zijn verschillende manieren om paarden te berijden, zoals westerse en Engelse stijlen, elk met zijn eigen uitrusting en technieken.

10

Springen: Sommige paarden zijn uitstekende springers en kunnen over hekken en obstakels springen in een sport die springconcours wordt genoemd.

9

Tanden controleren: De leeftijd van paarden kan worden bepaald door naar hun tanden te kijken. Naarmate ze ouder worden, veranderen hun tanden.

8

Communicatie: Paarden communiceren met elkaar via lichaamstaal, geluiden en hinniken. Het zijn sociale dieren.

7

Hoefijzers: Sommige paarden dragen hoefijzers op hun hoeven om ze te beschermen en om op harde oppervlakken te kunnen lopen.

6

Paardenrassen: Er zijn veel verschillende paardenrassen, elk met zijn eigen unieke grootte, kleur en vaardigheden.

5

Galop Snelheid: Paarden kunnen erg snel rennen. Sommigen kunnen galopperen met snelheden tot 30 mijl per uur (48 kilometer per uur)!

4

Staarten voor vliegen: Paarden hebben lange staarten waarmee ze kunnen zwaaien om vervelende vliegen weg te houden.

3

Hoeven: Paarden hebben harde hoeven aan hun voeten in plaats van zachte, zachte poten of tenen zoals andere dieren.

2

Paarden zijn herbivoren: Paarden eten planten zoals gras, hooi en granen. Ze hebben grote, sterke tanden om op hun voedsel te kauwen.

1

boek nu printen:
`; } function PrintImage() { var Pagelink = "about:blank"; var pwa = window.open(Pagelink, "_new"); pwa.document.open(); pwa.document.write(ImageToPrint()); pwa.document.close(); }
email icon Neem contact met ons op