Leuke kleurcreaties: leuke weetjes voor kinderen - Kleurplaten Kind

Leuke kleurcreaties: leuke weetjes voor kinderen

Met dit boek kunnen kinderen naar hartelust kleuren. Het is ideaal voor kinderen die artistiek zijn ingesteld. Met kleurpagina’s die zowel charmant als grillig zijn, houdt het jonge geesten bezig en geïntrigeerd. Terwijl ze hun verbeelding in de war brengen met deze artistieke wereld, leren ze ook onderweg zonder dat ze het doorhebben. En al die kennis kan gedeeld worden met volwassenen!

Kleurrijke eekhoornvriend - Ga op een kleuravontuur met een prachtige eekhoorn. Gebruik je artistieke talenten om de vacht en de natuurlijke habitat te laten barsten van kleur en creëer je eigen meesterwerk in het bos.

10

Onderwateravontuur - Duik in een waterwereld met levendige kleuren terwijl je deze school vissen tot leven brengt. Laat je fantasie de vrije loop in dit onderwaterkleuravontuur.

9

Platteland Koeien kleuren - Ervaar de rust van het platteland terwijl je een lieve koe kleurt. Duik in de creativiteit en creëer je eigen pittoreske boerderijtafereel met deze charmante rundervriend.

8

Vrolijke kuikenkleuring - Fleur uw dag op met dit schattige kuiken dat wacht op uw creatieve tintje. Gebruik je favoriete kleuren om het zo vrolijk te maken als je wilt.

7

Quacking Duckling Fun - Doe mee aan de kleuropwinding met een schattig eendje. Voeg je eigen flair toe aan de veren en de vijveromgeving en laat deze kleine kwakzalver echt tot leven komen.

6

Oceanic Octopus Wonder - Duik in de diepte van je verbeelding terwijl je deze ingewikkelde octopus kleurt. Voeg levendige tinten toe aan de golvende armen en creëer je eigen watermeesterwerk.

5

Buzzing Bee Bonanza - Kleur deze schattige bij terwijl hij door een wereld vol bloemen zoemt en de vreugde van de lente in je kleuravontuur brengt.

4

Charmant biggetjeplezier - Duik in een wereld van schattigheid terwijl je dit lieve biggetje tot leven brengt met je favoriete kleuren.

3

Schattige konijntjeskleuring - Geniet van het kleuren van een lief, schattig konijntje.

2

Schattige astronaut in de ruimte - Kleur deze schattige astronaut die de kosmos verkent.

1

boek nu printen:
`; } function PrintImage() { var Pagelink = "about:blank"; var pwa = window.open(Pagelink, "_new"); pwa.document.open(); pwa.document.write(ImageToPrint()); pwa.document.close(); }
email icon Neem contact met ons op