Krokodil kleuren - Kleurplaten Kind

Krokodil kleuren

Krokodil Kleuren is een boek dat kinderen laat kennis maken met krokodillen. Ze kunnen kleurrijke krokodillen tegenkomen in alle soorten en maten. Het mooie van dit boek is dat kinderen niet alleen maar plaatjes kijken. Ze worden aangemoedigd om te ontdekken hoe ze eruit zien, en tegelijkertijd hun eigen kleurpatronen te maken! Maar dat is nog lang niet alles. Elk plaatje wordt ook vergezeld door een feit over de reptielsoort die we allemaal kennen als ‘krokodil’. Hun grote tanden, bijvoorbeeld, bestaan ​​al miljoenen jaren. En wist je dat de huid voelt als leer? Of zelfs dat een alligator gewoon een soort reptiel is? Deze drie delen van informatie zijn nog maar het begin! Benieuwd naar meer? Komt erachter tijdens het lezen van dit boek!

Krokodillen kunnen lange tijd onder water blijven zonder te hoeven ademen.

10

Ze eten vissen, vogels en soms zelfs kleine zoogdieren.

9

Krokodillen kunnen zowel in zout als in zoet water leven.

8

Hun ogen en neusgaten bevinden zich bovenop hun hoofd, zodat ze kunnen zien en ademen terwijl ze grotendeels onder water zijn.

7

Moederkrokodillen zorgen goed voor hun baby's.

6

Krokodillen zijn geweldige zwemmers en kunnen zich snel in het water bewegen.

5

Ze liggen graag in de zon om warm te blijven.

4

Krokodillen hebben sterke kaken en veel scherpe tanden.

3

Ze leven in het water en op het land.

2

Krokodillen zijn reptielen, wat betekent dat ze een geschubde huid hebben.

1

boek nu printen:
`; } function PrintImage() { var Pagelink = "about:blank"; var pwa = window.open(Pagelink, "_new"); pwa.document.open(); pwa.document.write(ImageToPrint()); pwa.document.close(); }
email icon Neem contact met ons op