De feestelijke kleuren van Kerstmis Pichu - Kleurplaten Kind

De feestelijke kleuren van Kerstmis Pichu

Kerstmis Pichu in feestelijke kleuren is een hartverwarmend kleurboek dat peuters laat genieten van het plezier bij het kleuren, en hun creativiteit de vrije loop laat waaien terwijl ze met Pichu Kerstmis vieren. Het boek bevat geen spannende avonturen of problemen om op te lossen, maar biedt wel een perfect platform voor jonge kinderen om te ontspannen en plezier te hebben door elke pagina tot leven te brengen met hun favoriete kleuren.

De feestelijke illustraties van het boek zitten vol met kerstversiering en winterwonderen. En ze schijnen vooral wanneer we grappige Pichu met zijn vriendjes zien lachen en spelen in de sneeuw. Met elke pagina die je omslaat vind je een nieuwe scène waarop onze vriend wordt afgebeeld terwijl hij zich bezighoudt met vrolijke kersttaferelen zoals cadeautjes openmaken of snoepgoedjes uitdelen aan andere Pokémon. Of hij rent rond, zwaait met zijn staart als belletje en laat iedereen weten dat er nog maar weinig dagen over zijn tot Kerst.

Het gevoel voor feestelijkheid komt ook terug in de wereld van ons personage. Pagina’s tonen hem dansend tussen dennenbomen, rennend door kous-vormige tunnels, en gewoon knuffelend met anderen die dol zijn op deze tijd van het jaar. En natuurlijk, omdat dit een boek is over ons gele vriendje dat Kerst viert, hoef ik niet te benadrukken hoeveel er hier aan lichtjes, mistletoe, en slingers op de muur is. Cadeautjes te over!  Oh en er is ook een pagina waarop je je naam kunt zetten, wat natuurlijk altijd leuk is.

Met Kerstmis Pichu in feestelijke kleuren kun je verwachten dat zelfs de meest gespannen jonge kinderen zich laten meeslepen door de kerstsfeer die dit boek ademt. En wanneer ze met hun favoriete stiften of krijtje aan het werk gaan, zal het een perfect moment zijn voor ouders om even bij te komen en een momentje van rust te grijpen.

Pichu houdt ervan om het buitenleven te verkennen.

10

Pichu is een snelle en speelse hardloper.

9

Pichu kan kleine elektrische schokken veroorzaken.

8

Pichu heeft altijd een vrolijke en vriendelijke glimlach.

7

De staart is kort en eindigt in een kleine krul.

6

Pichu heeft mollige, roze wangen.

5

De vacht van Pichu is zacht en perfect om mee te knuffelen.

4

Zijn wangen vonken met kleine elektrische schokken.

3

Pichu heeft ronde en puntige oren op zijn kop.

2

Pichu is een schattige, kleine versie van Pikachu.

1

boek nu printen:
`; } function PrintImage() { var Pagelink = "about:blank"; var pwa = window.open(Pagelink, "_new"); pwa.document.open(); pwa.document.write(ImageToPrint()); pwa.document.close(); }
email icon Neem contact met ons op