Kerst Kleurplezier: leuke weetjes - Kleurplaten Kind

Kerst Kleurplezier: leuke weetjes

Het boek richt zich op het onderwijzen van leuke en interessante kerstfeiten aan peuters. Kerstmis kan een overweldigende tijd zijn voor jonge kinderen, dus dit boek maakt het proces visueler en interactiever. Met elk feit wordt een foto of illustratie gegeven die de boodschap verder brengt en het beter onthoudbaar maakt.

De Noordpool: De Kerstman en zijn drukke werkplaats zouden zich op de Noordpool bevinden. Hier wordt al het speelgoed gemaakt en begint de Kerstman aan zijn magische reis om op kerstavond cadeautjes te bezorgen.

10

Kerstgevoel: Het ophangen van kousen bij de open haard is een heerlijke manier om in de kerststemming te komen en te hopen op cadeautjes van de Kerstman. Dit gebruik heeft zijn oorsprong in een hartverwarmend verhaal over Sinterklaas, die vreugdevolle verrassingen achterliet in de kousen van de mensen.

9

Het Notenkraker Ballet: "De Notenkraker" is een prachtig ballet dat een verhaal vertelt over Kerstmis. Het werd voor het eerst uitgevoerd in Rusland in 1892 en wordt nu over de hele wereld uitgevoerd.

8

Rendierplezier: de slee van de Kerstman wordt getrokken door magische rendieren, en ze hebben allemaal speciale namen zoals Dasher, Dancer en zelfs Rudolph, die een glimmende rode neus heeft!

7

De eerste kerstboom: Kerstbomen versieren is een prachtige traditie. Het begon allemaal heel lang geleden in Duitsland, en nu versieren mensen over de hele wereld bomen voor Kerstmis!

6

Kerstverlichting: De kleurrijke lichten die je tijdens Kerstmis op huizen en bomen ziet, begonnen lang geleden in 1882, toen een man genaamd Edward H. Johnson voor het eerst elektrische verlichting gebruikte.

5

Het grootste peperkoekhuis: Stel je een huis voor gemaakt van peperkoekkoekjes! Het grootste peperkoekhuis ooit was zo groot als twee schoolbussen en werd gebouwd voor Kerstmis.

4

Maretak Traditie: Hangende maretak is een leuke kerst traditie. Als je er met een speciaal iemand onder staat, kun je hem of haar een kus geven, net zoals mensen dat heel lang geleden deden!

3

De eerste kerstkaart: Lang geleden begonnen mensen speciale kaarten te sturen om elkaar een vrolijk kerstfeest te wensen. De allereerste kerstkaart werd in 1843 gemaakt door twee vrienden genaamd Sir Henry Cole en John Horsley.

2

De oorsprong van de Kerstman: De Kerstman, ook wel Sinterklaas genoemd, is een vrolijke figuur die cadeautjes brengt aan kinderen over de hele wereld. Hij is gebaseerd op een echt persoon, St. Nicholas, een vriendelijke bisschop die lang geleden leefde.

1

boek nu printen:
`; } function PrintImage() { var Pagelink = "about:blank"; var pwa = window.open(Pagelink, "_new"); pwa.document.open(); pwa.document.write(ImageToPrint()); pwa.document.close(); }
email icon Neem contact met ons op