Halloween Haunts: kleurplezier en griezelige weetjes voor kleine Trick-or-Treaters - Kleurplaten Kind

Halloween Haunts: kleurplezier en griezelige weetjes voor kleine Trick-or-Treaters

Met dit kleurboek vol leuke en leerzame feitjes kunnen peuters op een kindvriendelijke en fantasierijke manier de betoverende wereld van Halloween verkennen, wat het een perfecte metgezel maakt voor het seizoen. Dit kleurboek houdt de kleintjes bezig terwijl ze zich voorbereiden op de engste nacht van het jaar.

Spoken: Spoken zijn klassieke Halloween-personages. Het zijn meestal vriendelijke geesten, zoals Casper.

10

Heksen Bezemstelen: Heksen zijn een veel voorkomend Halloween-thema en ze worden vaak afgebeeld terwijl ze op bezemstelen rijden.

9

Vleermuizen: Vleermuizen zijn coole wezens en je zult ze tijdens Halloween vaak als decoratie zien. Ze zijn niet zo griezelig als ze lijken!

8

Zwarte katten: Zwarte katten worden vaak geassocieerd met Halloween, en sommige mensen geloven dat ze geluk brengen.

7

Spookhuizen: Sommige mensen veranderen hun huis tijdens Halloween in griezelige spookhuizen. Het is allemaal leuk en bedoeld om je een beetje bang te maken.

6

Snoep mais: Snoepgraan is een populaire Halloween-traktatie. Het ziet eruit als een klein, kleurrijk stukje maïs en is behoorlijk zoet.

5

Trick-or-Treating: Kinderen gaan van deur tot deur en zeggen "Trick or treat!" in ruil voor snoep. Het lijkt een beetje op een snoepspeurtocht.

4

Kostuums in overvloed: Halloween draait helemaal om het verkleden in leuke kostuums. Je kunt alles zijn wat je wilt, van een superheld tot een griezelige geest.

3

Jack-O'-Lanterns: Mensen snijden enge gezichten in pompoenen om jack-o'-lanterns te maken. De traditie begon met het snijden van rapen in Ierland.

2

Spookachtige oorsprong: De geschiedenis over Halloween gaat meer dan 2000 jaar terug, met een oud Keltisch festival genaamd Samhain, dat het einde van het oogstseizoen en het begin van de wintermarkering.

1

boek nu printen:
email icon Neem contact met ons op