Frozen Wonders: kleurboek en leuke weetjes voor kleine ontdekkingsreizigers

“Frozen Wonders: een kleurboek en leuke weetjes voor kleine ontdekkingsreizigers” is een boeiend kleurboek dat is ontworpen om de verbeelding van peuters te prikkelen terwijl ze zich op een huiveringwekkend avontuur begeven in een wereld van bevroren dingen.

Frozen Shorts: Naast 'Frozen Fever' zijn er andere 'Frozen'-shorts geweest, zoals 'Olaf's Frozen Adventure', die meer vakantieplezier brengt in de wereld van Arendelle.

10

Frozen 2: Na 'Frozen' was er een vervolg genaamd 'Frozen 2'. In deze film gaan de zussen op avontuur om meer te weten te komen over de krachten van Elsa en de geschiedenis van hun koninkrijk.

9

"Do You Want to Build a Snowman?": Dit nummer gaat helemaal over de speciale momenten tussen Anna en Elsa toen ze nog kinderen waren. Het is een ontroerend deel van de film.

8

Elsa en Anna's kasteel: Het prachtige ijspaleis dat Elsa bouwt is een hoogtepunt van de film. Het schittert en glanst als een magisch kasteel.

7

Ware liefde: In 'Frozen' is het niet alleen romantische liefde die de dag redt. De ware liefde tussen zussen is wat Anna's bevroren hart doet ontdooien.

6

Sven het Rendier: Sven is Kristoffs trouwe rendiervriend. Hij gedraagt zich soms als een hond en staat altijd klaar om te helpen.

5

Olaf de Sneeuwman: Olaf is een grappige sneeuwman die van warme knuffels houdt. Hij is een favoriet personage voor veel kinderen omdat hij zo dom is.

4

"Let It Go": Elsa's nummer "Let It Go" werd super populair. Veel kinderen houden ervan om mee te zingen en te doen alsof ze ook ijskrachten hebben!

3

De krachten van koningin Elsa: Elsa heeft magische ijskrachten, die ze kan gebruiken om ijs en sneeuw te creëren. Ze verandert haar koninkrijk per ongeluk in een winterwonderland als ze de controle verliest.

2

Zusterliefde: "Frozen" gaat over de liefde tussen twee zussen, Elsa en Anna. Hun sterke band vormt de kern van het verhaal.

1

boek nu printen:
email icon Neem contact met ons op