Eenhoorn avonturen - Kleurplaten Kind

Eenhoorn avonturen

Eenhoorn avonturen is niet zomaar een boek – het is pure magie die de harten van kinderen vreugde brengt. Met eenhoorns op elke pagina draait het allemaal om kleurrijke dromen die kinderen laten giechelen van plezier. Ouders kunnen meedoen en kinderen vragen naar de verhalen van de eenhoorns. Het is een wereld van verbeelding en geluk voor de kleintjes.

Eenhoorntaart - De favoriete verjaardagstaartstijl voor elk kind. Vind je het leuk?

13

De eenhoorn schaatst op een bevroren vijver. Kleur het ijs en de schaatsen van de eenhoorn. Hoe denk je dat de eenhoorn zo goed heeft leren schaatsen?

12

Deze eenhoorn bevindt zich in een sneeuwwonderland. Gebruik je koele kleuren om het er ijzig en winters uit te laten zien. Welk soort sneeuwavontuur denk je dat de eenhoorn meemaakt?

11

De eenhoorn is dichtbij een nevel, als een kleurrijke ruimtewolk. Gebruik je favoriete kleuren om het er betoverend uit te laten zien. Wat denk je dat deze nevel verborgen houdt?

10

De eenhoorn is dichtbij een nevel, als een kleurrijke ruimtewolk. Gebruik je favoriete kleuren om het er betoverend uit te laten zien. Wat denk je dat deze nevel verborgen houdt?

9

De eenhoorn maakt een magische rit bij het maanlicht. Kleur de maan en de eenhoorn. Waar denk je dat ze heen gaan op dit maanverlichte avontuur?

8

Op deze foto staat de eenhoorn tussen de sterren. Laat de lucht stralen met jouw kleuren. Waar denk je dat de eenhoorn over droomt tussen de sterren?

7

Er stroomt een sprankelend beekje door het bos. Gebruik blauwe en groene tinten om het er verfrissend uit te laten zien. Stel je voor wat de eenhoorn vervolgens zou kunnen doen in de buurt van de beek.

6

Kijk goed en ontdek een klein meisje op de rug van de eenhoorn. Kleur hen in en de sterren in hun buurt. Wat voor vriendelijke woorden denk je dat het meisje tegen de eenhoorn zegt?

5

Ga met deze eenhoorn mee terwijl hij een betoverend, geheimzinnig bos verkent. Kies je favoriete kleuren om de bomen en de eenhoorn tot leven te brengen. Welke spannende geheimen denk je dat de eenhoorn in het bos kan ontdekken?

4

De eenhoorns hebben een picknick in de weide en genieten met volle teugen. Geef wat kleur aan de lekkere hapjes. Welke smakelijke snacks denk je dat ze aan het smullen zijn? Jij mag het beslissen!

3

Kijk omhoog! Er is een grote, kleurrijke regenboog aan de hemel. Laten we hem nog stralender maken met onze vrolijkste kleuren. Wat denk je dat de eenhoorns tegen de regenboog zeggen?

2

Op deze foto zie je vrolijke eenhoorns samen spelen in een prachtige weide. Gebruik je kleurpotloden om ze en de bloemen eromheen te kleuren. Stel je voor welke spellen ze spelen!

1

boek nu printen:
email icon Neem contact met ons op