Dino-kleurboek - Kleurplaten Kind

Dino-kleurboek

Dit is een prachtig kleurboek dat is ontworpen om jonge kinderen mee te nemen op een spannende reis door de prehistorische wereld van dinosaurussen. In dit boeiende kleurboek kunnen kinderen verschillende avonturen met dinosaurusthema beleven via prachtig geïllustreerde pagina’s vol vriendelijke dinosaurussen, weelderige landschappen en boeiende scènes.

Dino Babies in the Nest: Bezoek de schattige wereld van babydinosaurussen, genesteld in hun nesten. Voeg je favoriete kleuren toe aan deze kleine jongen en maak ze nog schattiger!

6

Spiky Stegosaurus: Stap in het verleden en ontmoet de Spiky Stegosaurus met zijn iconische achterplaten. Breng deze eeuwenoude reus tot leven met je kleurvaardigheden!

5

Pterodactylen: Vlieg door de lucht met deze ongelooflijke Pterodactylen. Gebruik je fantasie om de lucht te vullen met levendige kleuren en avontuur!

4

Plesiosaurus: Duik in de eeuwenoude oceanen en ontmoet de sierlijke Plesiosaurus terwijl hij onder de golven zwemt. Laat je kleuren een onderwatermeesterwerk creëren!

3

Triceratops: Maak kennis met de magnifieke Triceratops terwijl hij door een weelderig prehistorisch landschap dwaalt. Gebruik je kleuren om deze vriendelijke reus tot leven te brengen!

2

Dappere Ankylosaurus: Sluit je aan bij deze moedige dinosaurus terwijl hij wordt geconfronteerd met uitdagingen in de prehistorische wereld. Kleur de scène in en laat hem tot leven komen!

1

boek nu printen:
email icon Neem contact met ons op