Dierenrijk

Het “Dierenrijk” is in de eerste plaats een interactief kleurboek bedoeld voor jonge kinderen. Het kan echter ook een thema hebben rond een heerlijke reis door verschillende dierenhabitats, waarbij peuters kennismaken met verschillende dieren en hun omgeving. Het boek moedigt kinderen aan om hun creativiteit en verbeeldingskracht te gebruiken terwijl ze de dieren en hun omgeving kleuren, waardoor de liefde voor de natuur wordt bevorderd en op een leuke en kleurrijke manier over het dierenrijk wordt geleerd.

Koeien zijn vriendelijke boerderijdieren die ons melk geven. Maak hun vlekken en vlekken uniek met jouw creatieve kleuren!

10

Slangen die geruisloos door het regenwoud glijden, zijn meesters in camouflage. Verf hun schubben met tinten groen en bruin.

9

Papegaaien in het regenwoud zijn als vliegende regenbogen! Ze hebben levendige veren en houden van kletsen. Gebruik je helderste kleuren om ze te laten opvallen!

8

Apen slingeren van boom naar boom in het weelderige regenwoud. Ze zijn altijd nieuwsgierig en klaar voor avontuur. Hoe kleurrijk kun je hun vacht maken?

7

Zeeschildpadden zijn oude zeelieden van de oceaan. Hun schelpen zijn sterk en beschermend. Verf hun schelpen met prachtige patronen en kleuren.

6

Clownvissen zijn klein en helder met oranje en witte strepen. Ze leven tussen de wuivende zeeanemonen. Gebruik je favoriete kleuren om ze te laten opvallen!

5

Dolfijnen zijn vriendelijke en speelse wezens. Ze houden van zwemmen en springen in de diepblauwe zee. Laat de oceaan schitteren met jouw kleuren.

4

Giraffen hebben een lange nek om bij de smakelijke bladeren in de toppen van de bomen te komen. Voeg vlekken toe aan hun lange nek en maak het gras zo groen als je wilt!

3

Olifanten zijn de grootste landdieren. Ze vinden het heerlijk om af te koelen bij de drinkplaats. Welke kleuren ga je gebruiken voor hun gerimpelde huid?

2

Maak kennis met de machtige leeuwen en leeuwinnen van de savanne. Ze staan bekend als de koningen en koninginnen van de jungle. Kun jij hun gouden jassen kleuren?

1

boek nu printen:
email icon Neem contact met ons op