De avonturen van Hoppity het dappere konijntje - Kleurplaten Kind

De avonturen van Hoppity het dappere konijntje

Hoppity, een timide konijn, gaat op reis om zijn verloren worteltuin te redden van ondeugende beestjes. Onderweg ontdekt hij moed en vriendschap, en leert hij kinderen over moed en teamwerk.

Bella, Sammy nam ook afscheid. Ze waren verdrietig toen ze Hoppity zagen vertrekken, maar ze wisten dat hij naar huis moest terugkeren, net zoals ze hun bostaken hadden. Nadat hij thuiskwam, dacht Hoppity vaak na over zijn geweldige avontuur en de belangrijke dingen die hij had geleerd. Hij besefte dat wortels weliswaar bijzonder waren, maar dat het hebben van goede vrienden nog waardevoller was. Het belangrijkste was dat Hoppity de ware betekenis van vriendschap had geleerd.

7

Maar Hoppity deed iets verrassends. Hij praatte rustig met Boef en de andere konijnen en vertelde hen hoeveel die wortels voor hem betekenden. Hij deelde het harde werk dat hij in zijn tuin had gestoken. Hoppity stelde voor dat ze de wortels allemaal zouden delen, zodat iedereen er samen van kon genieten. Boef en de andere konijnen waren ontroerd door Hoppity's vriendelijkheid en eerlijkheid. Ze kwamen overeen om de wortels te delen en boden zelfs aan Hoppity te helpen nieuwe wortels te planten.

6

Diep in het donkere bos vond de dappere groep een vredige open plek. Daar ontdekten ze, verscholen tussen de oude bomen, de konijnen die de wortels van Hoppity hadden gepakt – een stel lastige konijnen. Deze konijnen, geleid door een speels konijn genaamd Boef, gaven toe dat ze de heerlijke geur van Hoppity's tuin niet konden weerstaan. Boef zei dat het ze speet dat ze de wortels hadden meegenomen.

5

Aan de andere kant van de rivier wachtte hen een nog grotere uitdaging: een donker, mysterieus bos met hoge bomen. Hoppity's hart klopte van angst. Maar Bella, het vriendelijke hert, zei dat ze samen door het bos zouden gaan, en dat gaf Hoppity een beter gevoel. Bella hielp hen ook verborgen gevaren te vermijden. Met elke stap besefte Hoppity dat hij zijn vrienden en zichzelf kon vertrouwen.

4

Terwijl Hoppity en zijn nieuwe vrienden de vreemde sporen dieper het bos in volgden, stonden ze voor een grote uitdaging: een brede, snelle rivier. Het water zag er diep en krachtig uit en Hoppity voelde zich bang. Maar Sammy, de dappere eekhoorn, stapte op. Hij sprong van boom naar boom en maakte een brug van sterke klimplanten en bladeren. Vervolgens moedigde hij Hoppity aan om op de wijnbrug te stappen. Bij elke sprong klopte zijn hart sneller, als een trommel.

3

Hoppity, meestal verlegen, voelde een sterke drang om het wortelmysterie op te lossen. Vastberaden verliet hij zijn knusse huis voor een groot avontuur in het nabijgelegen bos om zijn vermiste wortels te vinden. Terwijl Hoppity verder reisde van zijn gezellige tuin, ontmoette hij een aantal fantastische boswezens. Er was Sammy, een levendige eekhoorn, en Bella, een zachtaardig hert. Samen vormden ze een team.

2

Er was eens een verlegen konijn genaamd Hoppity. Hij woonde in een gezellig hol onder een hoge eik en had een grote, lekkere worteltuin waar hij blij van werd. Op een ochtend waren al zijn wortels verdwenen. Zijn tuin was leeg en hij voelde zich erg verdrietig.

1

boek nu printen:
`; } function PrintImage() { var Pagelink = "about:blank"; var pwa = window.open(Pagelink, "_new"); pwa.document.open(); pwa.document.write(ImageToPrint()); pwa.document.close(); }
email icon Neem contact met ons op