Taart Carnival: kleurboek en leuke weetjes voor kleine bakkers - Kleurplaten Kind

Taart Carnival: kleurboek en leuke weetjes voor kleine bakkers

Taart carnaval: Kleurboek en leuke weetjes voor Tiny Bakers is een prachtig kleurboek dat is gemaakt om baby’s te helpen meer betrokken te raken bij de wereld van bakken, taarten en snoepgoed.

Taart Feestjes: Soms houden mensen taart feestjes alleen maar omdat. Ze zijn een geweldig excuus om taart te eten en plezier te hebben met vrienden en familie.

10

Leuke decoraties: Taarten kunnen worden versierd met hagelslag, snoepjes en zelfs eetbare glitters. Het is alsof je een eetbaar kunstwerk maakt!

9

Chocolade, vanille en meer: Taarten kunnen chocolade, vanille, aardbei of zelfs een mix van smaken zijn. Je kunt je favoriet kiezen!

8

Cakemixen: Als je geen cake helemaal opnieuw wilt maken, kun je een cakemix gebruiken. Het is net magie: voeg gewoon een paar dingen toe, bak het en je hebt cake!

7

Cupcakes: Cupcakes zijn als minicakes. Ze zijn perfect om te delen met je vrienden en hebben precies het juiste formaat voor een zoete traktatie.

6

Kaarswensen: Als je een verjaardagstaart hebt, kun je een wens doen en de kaarsjes uitblazen. Als je ze allemaal in één keer uitblaast, kan je wens misschien uitkomen!

5

Kleurrijk glazuur: De kers op de taart kan elke gewenste kleur hebben. Het is alsof je versiert met eetbare verf!

4

Coole vormen: Taarten zijn er in allerlei leuke vormen, zoals harten, dieren of zelfs je favoriete personages uit tekenfilms.

3

Verjaardagstradities: Veel mensen hebben taart op hun verjaardag. Het is een speciale traditie om weer een geweldig jaar te vieren!

2

Lekkere ingrediënten: Taarten worden gemaakt met heerlijke ingrediënten zoals bloem, suiker, eieren en boter. Deze ingrediënten vormen samen een zoete en smakelijke traktatie.

1

boek nu printen:
`; } function PrintImage() { var Pagelink = "about:blank"; var pwa = window.open(Pagelink, "_new"); pwa.document.open(); pwa.document.write(ImageToPrint()); pwa.document.close(); }
email icon Neem contact met ons op