Taart Carnival: kleurboek en leuke weetjes voor kleine bakkers

Taart carnaval: kleurboek en leuke weetjes voor “Tiny Bakers” is een prachtig kleurboek dat is ontworpen om peuters te betrekken bij de wereld van taarten, zoetwaren en bakken.

Taart Feestjes: Soms houden mensen taart feestjes alleen maar omdat. Ze zijn een geweldig excuus om taart te eten en plezier te hebben met vrienden en familie.

10

Leuke decoraties: Taarten kunnen worden versierd met hagelslag, snoepjes en zelfs eetbare glitters. Het is alsof je een eetbaar kunstwerk maakt!

9

Chocolade, vanille en meer: Taarten kunnen chocolade, vanille, aardbei of zelfs een mix van smaken zijn. Je kunt je favoriet kiezen!

8

Cakemixen: Als je geen cake helemaal opnieuw wilt maken, kun je een cakemix gebruiken. Het is net magie: voeg gewoon een paar dingen toe, bak het en je hebt cake!

7

Cupcakes: Cupcakes zijn als minicakes. Ze zijn perfect om te delen met je vrienden en hebben precies het juiste formaat voor een zoete traktatie.

6

Kaarswensen: Als je een verjaardagstaart hebt, kun je een wens doen en de kaarsjes uitblazen. Als je ze allemaal in één keer uitblaast, kan je wens misschien uitkomen!

5

Kleurrijk glazuur: De kers op de taart kan elke gewenste kleur hebben. Het is alsof je versiert met eetbare verf!

4

Coole vormen: Taarten zijn er in allerlei leuke vormen, zoals harten, dieren of zelfs je favoriete personages uit tekenfilms.

3

Verjaardagstradities: Veel mensen hebben taart op hun verjaardag. Het is een speciale traditie om weer een geweldig jaar te vieren!

2

Lekkere ingrediënten: Taarten worden gemaakt met heerlijke ingrediënten zoals bloem, suiker, eieren en boter. Deze ingrediënten vormen samen een zoete en smakelijke traktatie.

1

boek nu printen:
email icon Neem contact met ons op