Ballonnen en ontluikende geesten - Kleurplaten Kind

Ballonnen en ontluikende geesten

Ballonnen en baby breinen is ontworpen om kleine kinderen te betrekken bij de helemaal fantastische wereld van ballonnen. Het boek, met een ton aan mooie plaatjes en leuk gebruik van woordjes die bij elk leeftijd past, laat peuters kennis maken met het leren over wat ballonnen nou precies zijn. Van de manier waarop ze zweven tot hoe helium werkt: elke pagina in dit boek is gewoon één grote speelse verkenning tochtje. Met nieuwsgierige kleintjes in gedachte natuurlijk. Dit alles maakt het boek een creatief en educatief avontuur dat leren door middel van kleuren en ontdekken aan moedigt.

Bouncy: Als je een met helium gevulde ballon loslaat, zweeft deze omhoog. Als je een met lucht gevulde ballon loslaat, valt deze op de grond.

10

Rekbaar: Latexballonnen zijn rekbaar, waardoor ze kunnen uitzetten wanneer ze gevuld zijn met lucht of helium.

9

Knallend geluid: Het harde geluid dat een ballon maakt wanneer hij knalt, is te wijten aan het snel vrijkomen van lucht.

8

Statische elektriciteit: Als u met een ballon over uw haar wrijft, kan er statische elektriciteit ontstaan, waardoor de ballon aan oppervlakken blijft plakken.

7

Helium: Helium is het gas dat ballonnen laat zweven. Het is lichter dan lucht.

6

Geschiedenis: De eerste rubberen ballonnen werden in 1824 uitgevonden door professor Michael Faraday voor gebruik bij zijn experimenten met waterstof bij de Royal Institution in Londen.

5

Maten: Ballonnen kunnen in grootte variëren van kleine waterballonnen tot gigantische reclameballonnen.

4

Vormen: Naast de typische ronde vorm kunnen ballonnen in verschillende vormen voorkomen, zoals harten, sterren en dieren.

3

Kleuren: Ballonnen zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren om feesten feestelijker te maken.

2

Materiaal: Ballonnen zijn meestal gemaakt van latex of Mylar, een soort metallisch gecoat plastic.

1

boek nu printen:
`; } function PrintImage() { var Pagelink = "about:blank"; var pwa = window.open(Pagelink, "_new"); pwa.document.open(); pwa.document.write(ImageToPrint()); pwa.document.close(); }
email icon Neem contact met ons op