Ballonnen en ontluikende geesten

Ballonnen en ontluikende geesten is ontworpen om jonge kinderen te betrekken bij en kennis te laten maken met de betoverende wereld van ballonnen. Dit boek, gevuld met prachtige illustraties en leuke weetjes die bij de leeftijd passen, laat peuters kennismaken met de wetenschap, vormen en kleuren van ballonnen. Van de manier waarop ballonnen in de lucht zweven tot de magie van helium: elke pagina is een speelse verkenning van kennis, afgestemd op de nieuwsgierige geesten van kleintjes. Het is een creatief en educatief avontuur dat leren door middel van kleuren en ontdekken aanmoedigt.

Bouncy: Als je een met helium gevulde ballon loslaat, zweeft deze omhoog. Als je een met lucht gevulde ballon loslaat, valt deze op de grond.

10

Rekbaar: Latexballonnen zijn rekbaar, waardoor ze kunnen uitzetten wanneer ze gevuld zijn met lucht of helium.

9

Knallend geluid: Het harde geluid dat een ballon maakt wanneer hij knalt, is te wijten aan het snel vrijkomen van lucht.

8

Statische elektriciteit: Als u met een ballon over uw haar wrijft, kan er statische elektriciteit ontstaan, waardoor de ballon aan oppervlakken blijft plakken.

7

Helium: Helium is het gas dat ballonnen laat zweven. Het is lichter dan lucht.

6

Geschiedenis: De eerste rubberen ballonnen werden in 1824 uitgevonden door professor Michael Faraday voor gebruik bij zijn experimenten met waterstof bij de Royal Institution in Londen.

5

Maten: Ballonnen kunnen in grootte variëren van kleine waterballonnen tot gigantische reclameballonnen.

4

Vormen: Naast de typische ronde vorm kunnen ballonnen in verschillende vormen voorkomen, zoals harten, sterren en dieren.

3

Kleuren: Ballonnen zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren om feesten feestelijker te maken.

2

Materiaal: Ballonnen zijn meestal gemaakt van latex of Mylar, een soort metallisch gecoat plastic.

1

boek nu printen:
email icon Neem contact met ons op